Vi hjälper dig hela vägen 

Oavsett om du vill modernisera dina existerande audioguider eller om du vill skapa en ny upplevelse för dina besökare kan vi hjälpa dig. Vi har skapat ett enkelt och tydligt erbjudande bestående av allt det du behöver för att skapa egna guideappar för iPhone och Android. Använd vårt CMS-System för att skapa och utveckla dina guider. 

Vi skapar apparna och utbildar er i hur man skapar guider. Apparna och guiderna anpassas till er grafiska profil. Guiderna kan antingen vara inomhus eller utomhus guider.

Ersätta gamla audioguider med nya appar

Arbetar du på ett av de museum som fortfarande använder sig av audioguider i form av en MP3-spelare med hörlurar. Har du ett helt iTunesbibliotek fullt av ljudfiler för dina utställningar? Vill du öka tillgängligheten av ditt museum för alla grupper? Kanske står du inför en investering i ny utrustning och vet inte vad du skall välja. Eller så har din nuvarande leverantör slutat tillverka och sälja sina produkter.

Vill du veta mer om vad du kan göra med en lösning från Hi-Story? 

Flytta dina guider till en egen app.

Värdet och betydelsen av det egna varumärket kan inte underskattas. Vi vet alla att det är viktigt att finnas och synas i sociala medier som Facebook, Instagram eller Tripadvisor. Men räcker det eller måste man ha en egen webb och en egna appar? Vi är övertygade att man måste det. Skälen är många! Det viktigaste är det egna varumärket, styrkan och vad det står för! Trots det är det många som använder sig av gamla portalappar och gammalt portaltänk. Men det vill vi råda bot på!

Vill du veta mer om hur du ger dina guider nytt liv i en modern guideapp?

Helt nya appar och nyproducerade guider

Det har aldrig varit enklare att skapa och driva guidelösningar. Och aldrig har det funnits så många nya möjligheter! Audioguiden har utvecklats till en mediaguide med möjligheter att inte bara spela upp ljud utan man kan också visa text, bild och video. Det senaste är möjligheten till personlig kontakt och dialog med besökaren genom meddelande. Fantastiska hjälpmedel att hålla kontakten med besökaren, engagera och bjuda in.

Låter det intressant? Vi hjälper dig gärna!

Norra Vallgatan 20
211 25 Malmö

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona

0706-208 653