Erbjudande

Kommer du ihåg sagan om Mäster Skräddare? Historien om audioguider påminner lite om en omvänd Mäster Skräddare berättelse där det i vår berättelse blir fler och bättre funktioner över tiden. Det som en gång var en ren ljudberättelse har idag blivit en medieguide med möjligheter att skapa moderna tillgänglighetsfunktioner som teckenspråk, syntolkningar och lättläst svenska. Vi börjar se mer och mer av inkludering, medinflytande och engagemang genom besökarens telefon. Det handlar om aktiviteter, egna berättelser i sociala medier, kommunikation och interaktion. Genom så kallade pushmeddelanden kan besöksmålet berätta vad som händer just nu eller berätta om sitt programutbud. Guideappen har blivit ett nav för berättandet, upplevelsen och inkluderingen.

Vi kan hela kedjan från förberedelser med scenariobeskrivningar och storyboard, till casting och produktion och vidare till efterarbete med klippning och mixning. Vi kan den bakomliggande tekniken och vet vad du behöver göra för att skapa en fantastisk upplevelse för besökaren. Är alla begreppen svåra att förstå – vi hjälper dig att räta ut alla frågetecken. Vår personal har arbetat med ljudproduktion och med informations-, lång- och reklamfilm över 20 år. Vi har producerat 100-tals ljudberättelser för våra kunder. Vi har skrivit synopsis och manus. Vi har skapat ett stort antal kundsystem med appar för både iOS och Android. Du kan luta dig på oss, vi är med er under hela resan. I priset nedan ingår en professionell starthjälp för att komma igång. Så vill du ha mer hjälp av vårt team så ber du bara. Vi erbjuder ett system med stora möjligheter att över tiden bygga ut systemet med fler och mer avancerade funktioner. Börja med ljudberättelser kompletterade med text och bild. Skapa en karta över rummen eller området.

Vi har satt ihop tre paket – för mindre, medelstora och stora museer och besöksmål. Det är samma system i grunden och alla kan växa med lösningen när behoven ökar. Vill du använda beacon för positionering, spel för besökaren, notifieringar för kommunikation med besökaren eller tillgänglighetsfunktioner för blinda och synskadade, döva och hörselskadade, dyslektiker eller besökare med andra funktionsvariationer så är det bara att lägga till. Du kan hela tiden växa med våra lösningar.

Small

Mindre museum och besöksmål
(upp till 20 000 besökare per år)

39 000 SEK

995 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Projektstöd kring design av appar, uppsättning, produktion och konfigurering av utseende och innehåll.

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

1 guide med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket
Kom igång kurs 4h

Medium

Medelstora museer och besöksmål
(över 20 000 besökare per år)

69 000 SEK

1 495 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Projektstöd för design av appar, uppsättning, produktion och konfigurering av utseende och innehåll.

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

3 guider med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Kom igång kurs

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket

Large

Stora museer och besöksmål
(över 150 000 besökare per år)

OFFERT

 

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Tillsammans skräddarsyr vi din lösning

Vi utvecklar specialanpassade funktioner efter dina önskemål och förutsättning.

Behöver du hjälp med innehållsproduktioner som synopsis, manus, casting av röster, inspelning av ljud eller video, drönarfotografering, SFXning, mixning eller rendering – fråga oss råd.

Exercisgatan 2B
211 30 Malmö

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona

0706-208 653