Ersätta gamla audioguider med nya appar

Många besöksmål har investerat i berättelser om sina utställningar, objekten och platserna. Arbetar du på ett av de museum som fortfarande använder sig av gammal teknik? Har du ett helt iTunesbibliotek fullt av ljudfiler från alla era utställningar? Vill du öka tillgängligheten av ditt museum för grupper ned speciella behov? Kanske står du inför en investering i ny utrustning och vet inte vad du skall välja. Eller så har din nuvarande leverantör slutat tillverka och sälja sina produkter.

Idag ger den nya tekniken nya möjligheter och med hjälp av guideappar kan man enkelt skapa en förlängning av webben ut i besökarens telefon eller pekplatta. Men frågan är – skall guiderna finnas i en egen app med det egna varumärket eller fungerar det bra med en samlingsapp under någon annans varumärke tillsammans med andra besöksmål. Vi tycker svaret är enkelt – besöksmålet har alltid ett starkare varumärke lokalt.

Vi skapar snabbt, enkelt och kostnadseffektivt en ny guideplattform till er. Vi bygger det på ert varumärke och grafiska profil. Varje guide kan ha ett eget utseende för att skapa en tätare länk mellan den fysiska utställningen, ert varumärke och berättelserna som guiderna förmedlar. Materialet och berättelserna kan återanvändas till 100% i den nya lösningen. Vill du komplettera med mer information ger apparna möjligheter att länka till webben, spela upp filmer och visa bilder.

Vårt erbjudandet bestående av följande:

• iOS app för iPhone och iPad
• Android app för telefoner och pekplattor
• Ett lättanvänt och kompetent CMS-system

Bytet till en modern digital lösning förbättrar upplevelsen för besökaren. Med enkla medel kan berättelserna kompletteras med nya infallsvinklar. Lösningen är smart, enkel och kostnadseffektiv. Och den är tillgänglig för de flesta. Idag har över 85% av alla svenskar en smart telefon och 97% av dessa är antingen en iPhone eller en Android-baserad telefon.

Vi har satt ihop tre paket – för mindre, medelstora och stora museer och besöksmål. Det är samma system i grunden och alla kan växa med lösningen när behoven ökar. Vill du använda beacon för positionering, spel för besökaren, notifieringar för kommunikation med besökaren eller tillgänglighetsfunktioner för blinda och synskadade, döva och hörselskadade, dyslektiker eller besökare med andra funktionsvariationer så är det bara att lägga till. Du kan hela tiden växa med våra lösningar.

Small

Mindre museum och besöksmål
(upp till 20 000 besökare per år)

29 000 SEK

995 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och administrera guider

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

1 guide med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket
Kom igång kurs 4h

Medium

Medelstora museer och besöksmål
(över 20 000 besökare per år)

59 000 SEK

1 495 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och administrera guider

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

5 guider med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Kom igång kurs

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket

Large

Stora museer och besöksmål
(över 150 000 besökare per år)

OFFERT

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och administrera guider

Tillsammans skräddarsyr vi din lösning

Vi utvecklar specialanpassade funktioner efter dina önskemål och förutsättning

Norra Vallgatan 20
211 25 Malmö

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona

0706-208 653