Flytta existerande guider till en egen app

Värdet och betydelsen av det egna varumärket kan inte överdrivas. Vi vet alla att det är viktigt att finnas och synas i sociala medier som Facebook, Instagram eller Tripadvisor. Men innebär det att det räcker med att synas på sociala medier eller måste man ha en egen webb? Det är inte många museer eller andra turistmål som väljer bort den egna webben och det egna varumärket. Tankesättet borde innefatta guideappen också, länken till besökarens ficka, men trots det är det många som använder sig av gammalt portaltänk. Men det vill vi råda bot på!

Vill du ha en egen guideapp att samla era berättelser i? Ett verktyg där du har full kontroll över berättelser, bilder, ljudfiler, videoklipp, texter och annan information som behövs för att kunna skapa och utveckla dina guider. Och detta till ett mycket bra pris.

Erbjudandet bestående av följande:

• iOS app för iPhone och iPad
• Android app för telefoner och pekplattor
• Ett lättanvänt och kompetent CMS-system

Hi-Story har arbetat med guideappar som anpassats till kundernas varumärke sedan starten. Vi såg tidigt att guideapparna är en del av en sömlös upplevelse som börjar med att man planerar sitt besök, till själva besöker och sedan när man berättar om sin upplevelse. Vi ser det som viktigt att inte påverkas av vad andra gör. Facebook, Instagram och andra sociala medieappar är personliga och det gäller guideappen också. Det är därför vi öppnar upp en kanal med besökaren inför besöket, under besöket med berättandet och inför nästa besök när man berättar om sina upplevelser på sociala medier.

Vi är övertygade om styrka i det egna varumärket. Vi tror inte på samlingsappar av samma anledning som vi är övertygade om att ett besöksmål måste ha en egen webb, en egen Facebooksida, en egen Instagram och en egen app. Besökarens upplevelse utgår från varumärket och varumärkeslöftet. Den viktigaste frågan är dock – vem skall driva varumärket och betala för marknadsföringen? Vi är övertygade om  att det alltid är mest lönsamt att investera i det egna varumärket!

Vi har satt ihop tre paket – för mindre, medelstora och stora museer och besöksmål. Det är samma system i grunden och alla kan växa med lösningen när behoven ökar. Vill du senare använda beacon för positionering, skapa spel för att aktivera besökaren, skicka notifieringar till besökaren eller skapa tillgänglighetsfunktioner för blinda och synskadade, döva och hörselskadade, dyslektiker eller besökare med andra funktionsvariationer så är det bara att lägga till. Du kan hela tiden växa med våra lösningar.

Small

Mindre museum och besöksmål
(upp till 20 000 besökare per år)

29 000 SEK

995 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

1 guide med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket
Kom igång kurs 4h

Medium

Medelstora museer och besöksmål
(över 20 000 besökare per år)

59 000 SEK

1 495 SEK / Månad
Exkl. moms

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Google maps utomhuskarta

Specialkarta

5 guider med valfritt antal punkter

Drift och underhåll

Kom igång kurs

Tillval

Fler guider
Beacon
Hi-Sync, Synkronisering mellan utställning och app
Spel
Pushnotifiering
Tillgänglighetspaket
Designpaket

Large

Stora museer och besöksmål
(över 150 000 besökare per år)

OFFERT

Egen iPhone och iPad App

Egen Android App

CMS, skapa och editera guider

Tillsammans skräddarsyr vi din lösning

Vi utvecklar specialanpassade funktioner efter dina önskemål och förutsättning

Norra Vallgatan 20
211 25 Malmö

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona

0706-208 653