Simrishamn 900 år!

Snart är det nyår! 2023 har bland mycket annat varit året då Simrishamn har fyllt 900 år och vad passar bättre än att avsluta året på Österlens museum? På nyårsafton öppnar man sin nya basutställning, som skildrar Simrishamns utveckling under 900 år inom många olika teman.

Med den nya utställningen fördjupar vi vårt samarbete med Österlens museum genom att föra in nya funktioner i appen som kommer att förhöja upplevelsen för besökaren. I en utställning som ska täcka så lång tid och där det finns massor av material räcker inte alltid utrymmet i utställningen till. Tack vare nya, smarta QR-funktioner i appen kan du som besökare fördjupa dig i det du tycker är intressant, utan att bli belamrad av alldeles för mycket information i utställningsrummet.

I appen kommer det att finnas det en nivå med en klassisk audioguide, en nivå med fördjupande texter, och en nivå med information om de föremål som finns i utställningen.

På tröskeln till 2024 vill vi också tacka alla er som vi har haft fina samarbeten med under året som gått, och vi ser mycket fram emot året som kommer.

 

 

Vill du ha hjälp med att berätta din historia?

Vill du höra mer om vad vi gör? Få en demo utlagd på gatan utanför ditt hus? Eller bara berätta om din fantastiska idé? Ring vår VD Magnus direkt eller mejla för att boka ett möte.

+46 706-208 653 info@hi-story.se

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Hi-Story