Uppdatering av app och guide

Borgholms slott är den vackra slottsruinen på Öland som är en av Skandinaviens mest kända slottsruiner och ett hett besöksmål om somrarna. Redan 2014 utvecklade Hi-Story en guideapp med namnet Borgholms slott, som tar med besökaren på en vandring genom slottet och utställningen Uppgång och Fall.

Under åren har vi gjort uppdateringar till både teknik och innehåll, men nu tar vi tillsammans med Borgholm slott helt nya tag. Vi lanserar en ny app med helt nytt utseende och en helt ny guide. Utöver den svenska guiden kommer det även finnas guider på engelska och tyska. Är man lite tävlingsinriktad kan man även se om man lyckas få alla rätt på frågesporten.

I den nya audioguiden får du följa med genom Borgholms slotts historia. Träffa några av de människor som bott på slottet genom tiderna och som påverkat både slottet och historien. Den nya appen och guiden publiceras i samband med årets öppning den 1 april.

Vi tackar för förtroendet att återigen få vara med på ett spännande projekt tillsammans med Borgholm slott.

Passa på att besöka slottet och varför inte se om någon av dina favoritartister spelar där i sommar.

Vill du ha hjälp med att berätta din historia?

Vill du höra mer om vad vi gör? Få en demo utlagd på gatan utanför ditt hus? Eller bara berätta om din fantastiska idé? Ring vår VD Magnus direkt eller mejla för att boka ett möte.

+46 706-208 653 info@hi-story.se

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Hi-Story