Eriksberg

– Hotell och safaripark i Blekinge

Under en safari-tur, är det bara vindrutan som skiljer dig från naturen.

Eriksberg Hotel & Natural Reserve är Sveriges största viltpark. Deras safari-tur är en magisk naturupplevelse, där bara vindrutan skiljer dig från hjortarna, vildsvinen, havsörnarna och de vincenter som lever i parken.

Läs mer

Detaljer

Språk: Svenska och Engelska
Kategori: Utomhus
Funktioner: Illustrerad karta, GPS-aktiverade punkter

MED DJUREN BAKOM VINDRUTAN

Eriksbergs Hotel & Nature Reserve är Sveriges största viltpark. Fokus på fantastiska upplevelser både kulinariska som naturupplevelser. Förutom den gastronomiska upplevelsen har parken ett unikt djurliv med fokus på den nordiska floran och faunan.

I parken finns alla våra stora hjortar, vincenter, vildsvin, havsörnar, den mycket sällsynta Davidshjorten och mycket mer. Fisket är en blandning av söt- och saltvattensfiske och fiskar man på området kan det hända att man möte en fiskgjuse. Guiderna är byggda kring en profilerad utomhuskarta (specialkarta) över området. Guiden är en bilguide med ett 15-tal platser med berättelser. Utöver bilguiderna har man på 2 platser där man som besökare har tillåtelse att lämna bilen. Guiden har funktionen autostart vilket innebär att berättelsen startat automatiskt när man är på plats i punkten. Om Besökaren kopplar guiden till bilens ljudanläggning så alla kan lyssna.

Eriksberg screenshot Karta
GPS
Eriksberg screenshot Punkt
Eriksberg screenshot Guidelista

Provlyssna

Lyssna gärna på ett utdrag från berättelserna på Eriksberg. Hi-Story har spelat in och ljudlagt Eriksbergs manus. Nedan finns utdrag både på svenska och engelska.

Eriksberg – Sagtorpet SVENSKA

Eriksberg – Sagtorpet ENGLISH

Vill du ha hjälp med att berätta din historia?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller slå Magnus en signal.

+46 706-208 653 info@hi-story.se
Namn*
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2022 Hi-Story