Västervik Stories

Västervik var först ut med vår nya startsida, och designen togs fram i tätt samarbete med dem och deras behov. De hade redan använt vår app en sommar för att spela upp ljud i högtalarna på skärgårdstrafiken. Nu ville de ha en app där massor av olika typer av ljudguider skulle kunna samlas, och där innehållet kunde kategoriseras på olika sätt. Idag finns det mycket intressant att hitta i appen för den som besöker Västervik.

Läs mer

Detaljer

Appens namn: Västervik Stories
Släppt år: 2021
Språk: Svenska
Innehåll: Ett stort utbud audioguider och textguider
Produktion: App och inmatning av material
Funktioner Utökad startsida och avancerade inställningar för ljuduppspelning
Verk av Smug Edsbruk 2020. Verket i uppdragslistan är gjort av konstnären Case Maclaim.

Med Street Art som start

2021 arrangerades Bank! Street Art Festival i Västervik för tredje gången och eftersom det var ett tidsbegränsat projekt visste alla att det skulle bli det sista. Under de år projektet pågick samlade projektledaren Albin Wiberg in massor av material, texter, filmer och ljudinspelningar. Istället för att låta festivalen glömmas bort fick den leva vidare i digital form. Idag kan alla gå på festival när som helst genom appen Västervik Stories.

Vi hjälpte Västervik att skapa kategorier och lägga in material i appen, men i det här fallet kan vi inte ta åt oss äran för något av innehållet. Resultatet har blivit en app med många olika upplevelser och guider till fots, cykel och bil. Så idag är det mycket mer än Street Art som syns i appen. Här finns allt från guider om Västervik visfestival till skulpturvandringar för barn.

Välkommen
Nyheter
Kategorier

Vill du ha hjälp med att berätta din historia?

Vill du höra mer om vad vi gör? Få en demo utlagd på gatan utanför ditt hus? Eller bara berätta om din fantastiska idé? Ring vår VD Magnus direkt eller mejla för att boka ett möte.

+46 706-208 653 info@hi-story.se

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Hi-Story